Materials in Geometry Container...

Feb 23, 2010 at 10:02 PM

When i used the Geometry Container i lost textures in meshs inside...

 

With textures showing...

                    <Geometries:Mesh x:Name="mshRing1"  Material="{StaticResource ReflectionMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/ring.ase" IsVisible="True"/>
                    <Geometries:Mesh x:Name="mshLetterE"  Material="{StaticResource GouraudMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/letterE.ase" IsVisible="True"/>
                    <Geometries:Mesh x:Name="mshLetterV"  Material="{StaticResource GouraudMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/letterV.ase" IsVisible="True"/>
                    <Geometries:Mesh x:Name="mshLetterO"  Material="{StaticResource GouraudMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/letterO.ase" IsVisible="True"/>
                    <Geometries:Mesh x:Name="mshRing2"  Material="{StaticResource ReflectionMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/ring.ase" IsVisible="True"/>

 

No textures showing... 


               <Geometries:Geometry  x:Name="GeometryContainer">
                    <Geometries:Mesh x:Name="mshRing1"  Material="{StaticResource ReflectionMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/ring.ase" IsVisible="True"/>
                    <Geometries:Mesh x:Name="mshLetterE"  Material="{StaticResource GouraudMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/letterE.ase" IsVisible="True"/>
                    <Geometries:Mesh x:Name="mshLetterV"  Material="{StaticResource GouraudMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/letterV.ase" IsVisible="True"/>
                    <Geometries:Mesh x:Name="mshLetterO"  Material="{StaticResource GouraudMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/letterO.ase" IsVisible="True"/>
                    <Geometries:Mesh x:Name="mshRing2"  Material="{StaticResource ReflectionMaterial}" AssetName="Portfolio;component//Assets/ring.ase" IsVisible="True"/>
                </Geometries:Geometry>

 

Odd...since its working in ur sample...

I also tried to apply the material after game load in codebehind but same thing happened...

 

any help? thx in advance...

Coordinator
Feb 24, 2010 at 6:50 AM

Hi,

is it possible for you to email me your solution so I can investigate?